PARADIRA U VUNENIM ČARAPAMA! Evo šta je radila Megan Markl za vreme krunisanja Čarlsa III, daleko od prica Harija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 11:40

PARADIRA U VUNENIM ČARAPAMA! Evo šta je radila Megan Markl za vreme krunisanja Čarlsa III, daleko od prica Harija

Dok su u Londonu žene pokazivale svoje toalete, vojvotkinja je uživala u privatnosti!

Krunisanje kralja Čarlsa III obeležilo je prethodnu nedelju, a kao i obično, pratio se svaki potez članova kraljevske porodice. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste odsustvo Megan Markl.

Dok je Kejt Midlton zablistala na ceremoniji staroj 1000 godina, od Megan Markl nije bilo ni traga. Međutim, danima se spekulisalo da Megan Markl neće prisustvovati krunisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog svekra, a razlog je navodno rođendan njenog sina Arčija.

Kejt Midlton smatraju snajkom svih vremna, a o njenom pojavnljivanju na ceremoniji ne prestaje da se priča. Međutim, čini se da Megan Markl ne obraća pažnju na komentare, niti je pogađa to što nije bila na krunisanju.

I dok je javnost komentariše, Vojvotkinja od Saseksa pridružila se u nedelju svojim prijateljima Markusu Andersonu i Heder Dorak u Kaliforniji. Zajedno su prošetali na svežem vazduhu nakon što su u subotu proslavili Arčijev rođendan.

Kralj je ipak podigao čašu u Bakingemskoj palati da nazdravi četvrti rođendan sina, princa Harija i Megan i oda počast unuku kojeg je jedva video.

Harijevo pojavljivanje na krunisanju označilo je njegov prvi ponovni susret sa kraljem Čarlsom i kraljicom Kamilom, kao i princom i princezom od Velsa, od kraljičine sahrane u septembru.

Hari je na krunisanje došao u svečanom odelu, a ne u uniformi, kako je predviđeno za članove porodice i tokom krunisanja sedeo je u desetom redu sa sestrama, princezama Eugenijom i Beatris i njihovim muževima.

Odmah nakon krunisanja, vratio se u Ameriku.

Megan je u šetnji sa prijateljima izgledala veoma srećno i nasmejano i opušteno. Nosila je obične crne helanke i bluzu, a pored cipela za planinarenje, pažnju su privukle debele, vunene čarape koje su virile iz čizama.

Nosila je i veliki šešir i naočare za sunce.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.