PAOK U LONDONU IZNENADIO TOTENHEM I PROŠAO DALJE

Izvor: Kurir, 01.Dec.2011, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAOK U LONDONU IZNENADIO TOTENHEM I PROŠAO DALJE

LONDON - Fudbaleri grčkog PAOK-a, belgijskog Standarda i poljske Legije plasirali su se u šesnaestinu finala Lige Evrope posle večerašnjih utakmica 5. kola tog takmičenja.

PAOK je iznenadio Totenhem u Londonu sa 2:1 (2:1), a domaći fudbaleri nisu uspeli da iskoriste prednost, pošto je grčki predstavnik od 37. minuta igrao bez isključenog Stafilidisa.

Totenhem nije izgubio sve šanse za prolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u narednu fazu takmičenja, ali će mu u poslednjem kolu biti potreban ubedljiv trijumf protiv Šamroka, kao i pobeda PAOK-a protiv Rubina.

Dalje je prošao i Standard koji je u direktnom duelu za prvo mesto u B grupi sa 2:0 pobedio Hanover, dok je prvo mesto u C grupi osvoji PSV posle pobede nad Legijom od 3:0.

Ranije danas prolazak u narednu fazu takmičenja obezbedili su madridski Atletiko, portugalska Braga i ukrajinski Metalurg.

Grupa A

Totenhem - PAOK 1:2 (Modrić 39 pen - Salpingidis 6, Atanasiadis 14)

Grupa B

Standard - Hanover 2:0 (Čite 26, Sirjak 59)

Vorskla - Kopenhagen 1:1 (N"Doje 31auto gol - N"Doje37)

Grupa C

Legija - PSV 0:3 (Manolev 32, Martens 59. pen, Labjad 68)

Rapid Bukurešt - Hapoel Tel Aviv 1:3 (Daec 43. pen - Igiebor 12, Tamuž 39, Toama 45)

Odigrano ranije:

Grupa A

Rubin - Šamrok 4:1 (2:1)

Grupa G

Malme - AZ Alkmar 0:0

Metalist - Austrija 4:1 (2:1)

Grupa H

Braga - Birmingem 1:0 (1:0)

Maribor - Briž 3:4 (2:0)

Grupa I

Seltik - Atletiko Madrid 0:1 (0:1)

Ren - Udineze 0:0

U četvrrtak se od 21.05 sastaju Vasluj - Lacio, Sporting Lisabon - Cirih (D), Makabi Tel Aviv - Bešiktaš, Stouk - Dinamo Kijev (E), Atletik Bilbao - Slovan Bratislava i Salcburg - Pari Sen Žermen (F), a od 19 sati AEK Larnaka - Makabi Haifa, Šalke - Steaua (J), Tvente - Fulam, Odenze - Visla Krakov (K) i AEK Atina - Anderleht (L).

Drugi meč L grupe, između moskovske Lokomotive i Šturma, igra se od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATLETIKO MADRID PROŠAO U ŠESNAESTINU FINALA LIGE EVROPE

Izvor: Kurir, 01.Dec.2011

GLAZGOV - Fudbaleri madridskog Atletika plasirali su se u šesnasetinu finala Lige Evropa, pošto su u 5. kolu I grupe pobedili domaći Seltik sa 1:0 (1:0). U jednom od derbija kola Španci su slavili golom Turana u 30. minutu...GLAZGOV - Fudbaleri madridskog Atletika plasirali su se u šesnasetinu finala...

Nastavak na Kurir...

Atletiko, Metalist i PAOK prošli dalje, Žigić tragičar

Izvor: TvojPortal.com, 01.Dec.2011

Izvor: pressonline. Fudbaleri Atletika iz Madrida savladali su večeras ekipu Seltika u Glazgovu minimalnim rezultatom 1:0 (1:0) i tako posle petog kola Lige Evropa obezbedili plasman u 1/16 finala ovog takmičenja... . Gol vredan prolaza u nokaut fazu takmičenja postigao je Arda Turan u 31. minutu...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.