PANIKA U LONDONU: Dim počeo da kulja iz britanskog parlamenta, otkriveno šta se događa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 16:45

PANIKA U LONDONU: Dim počeo da kulja iz britanskog parlamenta, otkriveno šta se događa (VIDEO)

Uključio se alarm za požar

Vlada Velike Britanije upozorena je da zdanje parlamenta treba ozbiljno popraviti. Alarm za požar u britanskom parlamentu oglasio se ranije tokom dana, jer je dim u početku bio pogrešno zamenjen sa parom koja se pušila sa krova zgrade.

Džesika Galardo je snimila incident i podelila video na Tviteru. Kasnije je dodala da nije videla požar.

#ParliamentFire #LondonFire pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/ZPftHo95xQ

— Jessica Gallardo (@Jeebe) January 24, 2021

Vlada Velike Britanije je kasnije potvrdila da je to bila "samo para", kako navodi "Dejli Ekspres". Međutim, poslanici nisu objasnili zašto se oglasio požarni alarm.

There’s a fire alarm and a lot of smoke coming out from Parliament in London! #ParliamentFire #LondonFire pic.twitter.com/EIhyATUxUq

— Jessica Gallardo (@Jeebe) January 24, 2021

Telo za obnovu zdanja više puta je upozoravalo da su za Gornji i Donji dom parlamenta potrebne velike popravke, sa preko 40.000 problema prijavljenih za poslednje tri godine, dodao je list.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.