Ovo je ćerka Radoša Bajića i radi mnogo zanimljiv posao!

Izvor: Prva.rs, 20.Avg.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je ćerka Radoša Bajića i radi mnogo zanimljiv posao!

Pratite nas i na Viberu! Ćerka glumca i reditelja Radoša Bajića, Jelena Bajić Jočić postala je deo srpske filmske industrije svojim prvencom "Led“, a rediteljsku palicu poverio joj je baš otac. 
"Zatekao me je s tim predlogom! Ukazana čast i poverenje, priznajem, dali su mi podstrek. Rekla sam sebi: ’Ti možeš i moraš ovo da rešiš. Samo hrabro!’“, rekla je Bajićka. 
Jelena je diplomirala primenjenu umetnost na londonskom "Hjuron junivrsiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Ju-Es-Ej“, piše piplmetar.rs.
Učila je i grafički dizajn na umetničkom koledžu "Kambervel".


Jelena je udata za Predraga Jočića sa kojim ima dvoje dece, ćerku Sofiju i sina Filipa.
Podsetimo, Bajiću je veliku popularnost doneo lik Sekule kojeg je glumio u filmovima "Sekula i njegove žene" (1986), "Sekula se opet ženi“ (1991) i "Treća sreća” (1995). godine sa tematikom šumadijskog sela. Krajem 2007. je na lokacijama u svom rodnom mestu i okolini snimio TV seriju, čiji je scenarista i reditelj "Selo gori, a baba se češlja” koja ima sličnu tematiku. Serija je postigla ogromnu gledanost, piše piplmetar.rs.

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.