Ova devojka POKLANJA SVOJ automobil vredan skoro 50.000 evra! Sada sam zvanično BESKUĆNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 20:18

Ova devojka POKLANJA SVOJ automobil vredan skoro 50.000 evra! "Sada sam zvanično BESKUĆNICA"

Dejsi Dru (26) iz Glasgova u Škotskoj koja živi u Londonu, u Engleskoj rešila je da bude svetski putnik. Kako inače zna da bude van kuće mesecima jer često putuje na sunčane lokacije, sada je odlučila da po tom pitanju uradi nešto što je mnoge iznenadilo

Naime, upravo zato što živi život stalnog putnika, Dejsi je donela veliku odluku da se odrekne svog doma i svega što poseduje, uključujući i svoj automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vredan 40.000 funti (oko 46.400 evra) kako bi mogla slobodno da putuje bez obaveza.

"Zvanično sam beskućnica, spakovala sam celu kuću i sada nemam gde da živim. Odlučila sam da se rešim svega što posedujem i da stalno putujem", objasnila je kreatorka sadržaja u videu na svom TikTok profilu.

Rekla je da daje svoj automobil marke Tesla roditeljima, a u kombi je spakovala svoju odeću i nameštaj, te je objasnila da sve to ide porodicama kojima su te sve stvari potrebne.

Kako tvrdi, putovaće svetom godinu dana. "Vrlo malo stvari koje čuvam ići će u kuću mojih roditelja u Škotskoj, pa se moram voziti 10 sati do tamo", dodala je. Njen video dosad je prikupio više od 50 hiljada pregleda, a korisnici društvenih mreža oduševljeni su njenom odlukom koja joj je promenila život. "To je stvarno velikodušno", "Čuvaj se na putovanjima i zabavi se", "Srećno na putu, nadam se da ćeš se lepo provesti", glasili su komentari podrške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.