Otvoren put ka velikom pojačanju

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 07:30

Otvoren put ka velikom pojačanju

Ovog popodneva iz Londona je stigla zvanična informacija da na kraju sezone bivši srpski reprezentativac Luka Milivojević napušta Kristal Palas.
Engleski premijerligaš je na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama izrazio zahvalnost Luki na svemu što je uradio za klub u proteklih šest i po godina.
Kakav trag je ostavio u Kristal Palasu najbolje svedoči i uloga kapitena koju je imao, kao i to što odlazi kao treći strelac u klupskoj istoriji u Premijer ligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Milivojević je u Kristal Palas stigao u januaru 2017. godine iz Olimpijakosa. Karijeru je počeo u rodnom Kragujevcu, odakle se kao tinejdžer preselio u beogradski Rad, a odatle u Crvenu zvezdu, gde je stekao punu afirmaciju. U leto 2013. odlazi u Anderleht, a godinu dana kasnije se preselio u Olimpijakos.
Posle današnjih informacija, sada se nameće pitanje jeste gde će 32-godišnji Milivojević nastaviti karijeru.
Naravno, prva asocijacija je Crvena zvezda koja će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, pogotovo što na “Marakani“ i ne kriju da bi Milivojevića ovog leta rado vratili u svoje redove.
S obzirom na zvaničnu potvrdu da Luka odlazi iz Kristal Palasa, Zvezda sada ima priliku da zauzme “pol poziciju“ u trci za njegov potpis, ali nema sumnje da će biti još zainteresovanih klubova, verovatno i nekih finansijski moćnijih od srpskog šampiona.
Ali, učešće u Ligi šampiona je samo po sebi veoma primamljivo, pa će to biti veliki Zvezdin adut u pregovorima.
Čekamo rasplet. Ova priča tek treba da postane zanimljiva…



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: London,   Kragujevac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.