Otimačina u Londonu, svi žele golmana!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 19:09

Otimačina u Londonu, svi žele golmana!

Da li će Rimljani dobrano unovčiti još jednog čuvara mreže.

Čelsi je perfektno krenuo sa transferima.

"Plavci" su ozvaničili saradnju sa Zijehom, čeka se potvrda za Vernera dok će pregovori oko Haverca potrajati, ali se kreću ka pozitivnom ishodu. Ipak Čelsi ne planira da stane tu.

Lampard traži i golmana. Tokom sezone su se na golu "plavaca" smenjivali Kepa i Kabaljero. Mlađi Španac je imao problema sa autoritetom u prošlosti, dok je Vili već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veteran.

Pominjao se Onana iz Ajaksa, ali engleski klub se navodno raspituje i za Pau Lopeza. Golman Rome je došao u Rim prošlog leta iz Real Betisa za sumu od 25 miliona evra, navodno sada "vučica" traži četrdeset za njegovu prodaju.

Cenu bi moglo da podigne i interesovanje gradskih rivala Čelsija, Totenhem i Vest Hem su u sličnom problemu sa golmanima. Murinjo ima Ljorisa, ali iskusni Francuz je sve skloniji kiksevima a i povredama dok prave alternative među "pevcima" nema.

"Čekićari" imaju fenomenalnog Fabijanskog, ali Poljak već ima 35 godine i ugovor do 2021. godine. Bivši golman Arsenala je imao par povreda tokom sezone, jasno da Vest Hemu treba obnova pozadi.

Videćemo kakva je odluka Lopeza i Rome, da li će Španac posle tek jedne sezone napustiti Italiju.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.