Otac sa ćerkicom skočio pod voz

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac sa ćerkicom skočio pod voz

LONDON - Otac koji je sa trogodišnjom ćerkicom u naručju skočio pod voz bio je u teškom očajanju pošto je saznao da ga žena vara s najboljim prijateljem.

U istražnom postupku koji je okončan juče policija je navela da je pokojni Ričard Stro (28) držao ćerkicu Skarlet u naručju kada se bacio na šine nesrećan zbog ljubavi.

Ričard je poginuo na licu mesta, ali mala Skarlet je preživela i nađena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pored pruge sa užasnim povredama. Međutim, skoro godinu dana kasnije devojčica, koja sada ima 4 godine, na putu je od potpunog oporavka.

Istraga je pokazala da je Ričard otkrio da se njegova Samanta (27) njemu iza leđa viđa sa njegovim najboljim drugom Lijem Bejkonom.

Samo nedelju dana pre smrti Ričard je uhapšen pod sumnjom da je podmetnuo požar u Lijevoj kući jer ga je izluđivala i sama pomisao da bi mala Skarlet nekog drugog mogla da zove tatom.

Sa druge strane, Skarletina majka Samanta u istrazi je navela da je sa Lijem počela da se viđa tek kada je posle pet godina zajedničkog života razišla ostavila Ričarda zbog, kako kaže, kockanja i pića.

Na dan tragedije nenajavljen je došao po Skarlet rekavši da želi da je izvede na ručak i u park. "Izgledao je srećno.

Rekao je Skarlet da mami kaže zbogom i da je voli", ispričala je Samanta koja se zabrinula kada nisu došli u dogovoreno vreme pa je pošla do kuće svog bivšeg gde je imala šta i da vidi - prostačke i uvredljive grafite na njen račun ispisane po zidovima.

Na jednom od zidova bio je ispisan i grafit "oduvek si želela da me vidiš mrtvog", kao i rečenica "Mama, volim te i zbogom" na koju joj se sledila krv u žilama.

U tom policija joj je javila stravičnu vest.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.