Osvajač zlata iz Londona se povukao sa OI

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 05:30

Osvajač zlata iz Londona se povukao sa OI

Alžirski atletičar Raufik Mahlufi objavio je da neće učestvovati na Olimpijskim igrama zbog povrede kolena, objavila je alžirska novinska agencija (APS).

"Priseljen sam da slušam svoje telo i koleno, koje me već dugo ometa u treningu kao i korona virus koju sam preležao prošle godine", izjavio je Mahlufi.

Mahlufi je u na Igrama u Londonu osvojio zlatnu medalju na 1.500 metara, dok je u Riju na 800 i 1.500 metara osvojio srebro. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Želeo sam i da se sa trećih Igara za redom vratim sa medaljom, ali zdravstveni problemi su bili jači. Bolje je da se povučem nego da se iz Japana vratim praznih ruku", rekao je on.

Mahlufi je alžirski sportista sa najviše osvojenih medalja na Olimpijskim igrama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London,   Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DŽUDO na OI: Srpske uzdanice - Majdov i Kukolj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2021

Nakon Igara u Londonu i Riju, na kojima je Srbija imala jednog predstavnika, u Japanu će nacionalnom kimonu, boje Srbije braniti petoro džudista, što je pokazatelj odličnog rada i velikog napretka ovog borilačkog sporta u Srbiji...Uz sjajne mečeve naše malde džudistkinje Milica Nikolić (do 48...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.