Oskarovac Kevin Spejsi priznao: Imao sam brojne veze za jednu noć

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 17:20

Oskarovac Kevin Spejsi priznao: "Imao sam brojne veze za jednu noć"

Čuveni američki glumac Kevin Spejsi rekao je britanskoj policiji da nikada nije nikog pipkao, ali je izjavio da je imao brojne veze za jednu noć sa ljudima iz pozorišnog sveta i da je možda nespretno dobacivao ljudima, rečeno je u Soutvork kraun sudu u Londonu.

Dobitnik Oskara poriče desetak optužbi za seksualne prestupe nad četvoricom muškaraca, koji su imali između 20 i 30 godina od 2001. do 2013. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada su delikti počinjeni u Britaniji, preneo je Rojters.

Oni su naveli da je 63-godišnjak bio agresivan i pipkao ih ili u jednom slučaju imao oralni seks dok se podnosilac žalbe onesvestio, dok ga je tužilaštvo opisalo kao seksualnog nasilnika.

Tužilaštvo je pročitalo izjave poroti, koje je Spejsi dao detektivima tokom pet intervjua sprovedenih u Njujorku i Londonu kada su podnete tužbe protiv njega. U njima je američki glumac rekao da se ne seća čoveka koji ga je optužio da mu je uputio grube seksualne komentare pre nego što ga je uhvatio za međunožje kroz pantalone dok je u toku bila dobrotvorna akcija u Londonskom pozorištu.

"Sigurno nisam zgrabio ničiji penis, a kamoli silom", naveo je on u svojoj izjavi.

Spejsi je, takođe, rekao da ne može da se seti druge osobe koja ga je tužila, ambicioznog glumca, koji kaže da se probudio u Spejsijevom stanu u Londonu gde je otkrio da je napadnut.

On je kazao da nikada nije imao oralni seks ni sa kim ko na to nije pristao. Što se tiče treće navodne žrtve, čoveka koga je sreo u pabu blizu Oksforda u centralnoj Engleskoj, koji kaže da ga je glumac napao kasnije na obližnjem imanju gde je glumac boravio, Spejsi je rekao da je "potpuno moguće i zaista verovatno" da je mogao nespretno da se baci na nekoga.

"Sigurno nikada nisam pokušao da zgrabim bilo koga za međunožje dok je prolazio", rekao je on i dodao da je možda dodirnuo nekoga ako je mislio da pristaje na to.

Spejsi, koji negira optužbe za nepristojan i seksualni napad i teže krivično delo navođenje lica na penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka, treba da iznese dokaze lično kada odbrana počne u četvrtak da iznosi dokazni postupak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.