Originalne ilustracije Vinija Pua na izložbi u Londonu

Izvor: N1 televizija, 01.Jun.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Originalne ilustracije Vinija Pua na izložbi u Londonu

Originalne ilustracije iz poznate dečje crtane serije o Viniju Puu naći će se uskoro na izložbi u Londonu, a procenjuju se na 200.000 dolara.

Ilustracije koje je mastilom 1926. nacrtao E.H. Šepard prikazuju maštoviti svet koji je osmislio autor knjige A.A. Milne, zajedno s glavnim likovima, žutim, šaljivim medvedićem Vinijem Puom, dečakom Kristoferom Robinom, praščićem i magarcem Sivkom.

"To je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izuzetno vredna stvar, jer vas tako lako uvodi u svet Vinija Pua", rekao je Filip Erington, stručnjak za knjige i ilustracije u Sotheby'su.

Na izložbi će biti ponuđene još četiri Šepardove ilustracije iz Vinija Pua, uključujući onu na kojoj se pozdravljaju Kristofer i Pu, na kraju Milneove knjige "The House at Pooh Corner".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.