Optužen čovek koji je napao Mardoka penom za brijanje

Izvor: Glas javnosti, 21.Jul.2011, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužen čovek koji je napao Mardoka penom za brijanje

LONDON - Londonska policija podigla je optužnicu protiv čoveka koji je pokušao da penom za brijanje pogodi Ruperta Mardoka tokom parlamentarnog saslušanja ovog medijskog magnata a u vezi sa aferom prisluškivanja telefona.

Džonatan Mej-Bouls (Johnatan May-Bowles), star 26 godina, optužen je za ponašanje kojim se na javnom mestu maltretiraju ljudi, a na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zakona o javnom redu, javlja agencija Asošijeted pres (AP).

Mej-Bouls je krenuo na Mardoka sa tanjirom na kojem se nalazila pena za brijanje, ali ga je osujetila supruga ovog medijskog mogula Vendi Deng (Wendi Deng), koja je skočila i raspalila napadača po glavi.

Mardokovo saslušanje pred parlamentarnim odborom za medije već je trajalo dva sata kada je Mej-Bouls iznenada zamahnuo u pravcu magnata, uzviknuvši "Ti, pohlepni...", piše Juronjuz, koji na svom sajtu donosi snimak incidenta.

Juronjuz ukazuje da se na usporenom snimku može videti da Mardokova žena odmah ustaje i udara napadača, "reagujući mnogo brže i efikasnije nego policija".

Mardok nije povređen, a snimak pokazuje učesnike saslušanja koji u trenutku napada iznenađeno odskaču, hitru reakciju Vendi Deng i Mej-Boulsa umazanog penom za brijanje kojeg kasnije odvodi policija.

Mediji su isprva tvrdili da je napadač komičar Džoni Marbls (Jonnie Marbles). Kako javlja AP, Mej-Bouls će se 29. jula pojaviti pred sudom u Vestminsteru.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.