Opsadno stanje u Londonu! Automobil uleteo u pešake ispred muzeja, ima povređenih! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsadno stanje u Londonu! Automobil uleteo u pešake ispred muzeja, ima povređenih! (FOTO, VIDEO)

Nekoliko osoba je povređeno kada je automobil svom silinom naleteo na pešake ispred prirodnjačko-istorijskog muzeja u Londonu.

Inmediaciones de Natural History Museum #Londres Hombre reducido en el suelo antes de que llegue policía, no sabemos q pasa. @OndaCero_es pic.twitter.com/4tAQhwEpf5

First picture of car used to hit pedestrians outside the Natural History Museum pic.twitter.com/iGaWL6nqCE
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Mediji prenose da je jedna osoba uhapšena na licu mesta.

"Da, dogodio se težak incident ispred muzeja kada je auto udario u pešake. Ndamo se da će policija brzo rasvetlititi ovaj zločin", izjavio je portparol prirodnjačko-istorijskog muzeja doddajući da je trenutno zabranjen ulaz u muzej, a da su posetioci, koji su se u trenutku nesreće našli u ovom objektu, evakuisani kroz sporedni izlaz.

Reports on the ground of a car being driven into people outside the Natural History Museum. All media free to use this video. pic.twitter.com/10ePBhqVMF

Incident se dogodio oko 14:21 po lokalnom vremenu, navodi se u saopštenju Metropoliten policije koja je odbila da daje bilo koje druge informacije.

Cromwell Road closed in both directions near Natural History Museum! Huge traffic, avoid! pic.twitter.com/29Adwi8GIX

Pretnja od terorističkih napada u Londonu je ove godine podignuta na kritični nivo.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.