Opasne sestre premlatile lopova (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasne sestre premlatile lopova (VIDEO)

Dve sestre su umalo bile žrtve lopovluka dok su podizale novac sa bankomata kada je lopov na bicikli pokušao da ih opljačka. Ali, hrabre devojke ne samo da su sačuvale novac, već su i premlatile napadača.

Lopov je u Londonu pokušao da otme novac od dve sestre na bankomatu (jedna ima 25, a druga 27 godina). Ali čim su shvatile šta se događa, devojke su pokazale da neće biti lak plen.Sigurnosne kamere su sve zabeležile. Najpre ga je jedna udarila po licu, a potom ga zgrabila oko vrata. Kada je pokušao da pobegne, gurnule su ga sa bicikla i udarale. Policija još traga za ovim neveštim lopovom. Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.