Opadaju cijene nafte

Izvor: Capital.ba, 20.Avg.2020, 15:01

Opadaju cijene nafte

LONDON – Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu usljed zabrinutosti zbog pada potražnje za ovim energentom uzrokovanog pandemijom virusa korona. U Londonu je cijena sirove nafte “brent” iz Sjevernog mora manja za 48 centi i sada je 44,89 dolara po barelu. U Njujorku je cijena svijetle sirove nafte pala za 34 centa i iznosi 42,59 dolara po >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << barelu. “Rast broja zaraženih virusom korona tokom ljeta usporio je oporavak ekonomija i uticao je na tržište”, naglasio je ekonomski analitičar iz kompanije “FHTM” Husein Said. Analitičari ističu da je jačanje dolara izazvalo dodatan pritisak na cijene ovog energenta. Srna Чланак Opadaju cijene nafte се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Jedan medijski izvještaj oborio cijenu nafte

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2020

LONDON - Cijena nafte je pala danas nakon jednog medijskog izvještaja da OPEK+ mora da riješi problem viška dnevne ponude od preko dva miliona barela, i poslije vijesti da je u SAD neočekivano porastao broj zahtjeva za pomoć države za nezaposlenost, što nagovještava spor ekonomski oporavak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.