Ona je ćerka legendarne manekenke 90-ih: Kažu da liči na mamu, a da li će biti slavna kao ona? FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 19:05

Ona je ćerka legendarne manekenke 90-ih: Kažu da liči na mamu, a da li će biti slavna kao ona? FOTO

Mlada manekenka Kaja Gerber nedavno je prisustvovala zabavi koja je usledila nakon 77. dodele Bafta nagrada u Londonu.

Ćerka legendarne manekenke 90-ih je za tu priliku obukla zlatnu mini-haljinu koju potpisuje francuska modna kuća "Celine", a celokupno izdanje je upotpunila zlatnim sandalama.

Kad je reč o načinu šminkanja, 22-godišnja Kaja se odlučila za jednostavne "nude" tonove koji su već neko vreme u trendu, a ističu prirodnu lepotu.

Bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sumnje, kada dobro pogledate fotografije, primetićete koliko Kaja liči na svoju mamu Sindi Kraford.

A da li će uspeti da je nadmaši, ostaje nam da vidimo, jer je mlada lepotica tek zakoračila u svet modne industrije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zamalo, skandal: Milimetar tkanine je delio da pokaže sve FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024

Čuvena glumica Kejt Bekinsejl prisustvovala je svečanoj zabavi nakon 77. dodele "BAFTA" nagrada u Londonu, a svet i dalje priča o njenoj atraktivnoj toaleti...Večernji događaj organizovali su britanski magazin "Vog" i luksuzna kompanija za proizvodnju nakita "Tifani" i to u čast dobitnicima gorepomenute...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.