On je pravo blago, ima otkupnu klauzulu 20 miliona evra, vodi se rat u Londonu!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je pravo blago, ima otkupnu klauzulu 20 miliona evra, vodi se rat u Londonu!

Bio je jedan od najboljih na terenu protiv Mančester sitija.

Hofenhajm igra odlično, namučili su Mančester siti u obe utakmice. Nisu prošli grupnu fazu u vrlo teškoj grupi, ali su neutralne navijače oduševili svojim stilom igre.

Odlično su pozicionirani u ligi, a uvek daju svoj maksimum na terenu i igraju na gol više. Arsenal i Totenhem žele da se pojačaju u narednim prelaznim rokovima, pa nisu mogli a da ne obrate pažnju na Florijana Griliča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Austrijski vezista je karijeru započeo u Verderu, a zatim je prošlog leta obukao dres Hofenhajma. Igra zaista odlično i veoma je važan šraf u nemačkoj ekipi. Ima samo 23 godine i uskoro bi ponovo mogao da promeni sredinu.

Kako "Bild" prenosi, londonski timovi, Arsenal i Totenhem su oduševljeni njegovim sposobnostima i žele ga u svom timu. Kako oni prenose njegov agent je ove nedelje putovao u London kako bi razgovarao o mogućem transferu.

Ipak, teško da će Florijan napustiti nemački tim tokom januara, ali kada je naredno leto u pitanju, tu su sve opcije otvorene.

Ima ugovor sa Hofenhajmom do 2021. godine, ali ima i otkupnu klauzulu koju Englezi vrlo lako mogu da aktiviraju. Pretpostavlja se da trenutno vredi oko 20 miliona evra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ludačka cifra i novi rekord: Gvardiola po svaku cenu želi Nejmara

Izvor: OkRadio.rs, 15.Dec.2018, 13:39

Građani će učiniti sve kako bi Brazilca doveli u svoje redove. Nakon što je prethodne nedelje kazao da bi voleo da igra u Premijer ligi, možda mu se ta želja i ostvari.   Mediji na ‘ostrvu’ objavili su vest da je uprava Mančester Sitija otpočela pregovore o kupovini napadač. Oni bi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.