Okreni se sad na drugu stranu ...

Izvor: Mondo, 06.Nov.2015, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okreni se sad na drugu stranu ...

Glumica na premijeri svog novog filma

  Oskarovka Dženifer Lorens blistala je na svetskoj premijeri filma reditelja Frensisa Lorensa "Igre gladi: Ptica rugalica 2. deo".

Pre dva dana je na premijeri u Berlinu ponela izazovnu ljubičastu haljinu sa dekolteom "do pupka", a sada se za londonsku premijeru obukla malo pristojnije ... tako je barem delovalo.

Lorensova je za premijeru u Londonu obukla dugu crnu haljinu sa crvenkastim detaljima i dubokim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izrezima sa strane.

Šta ćete videti u filmu?

Ketnis Everdin vodi ljude u bitku protiv predsednika Snoua, u bitku koju sigurno neće svi preživeti. U filmu ćemo videti i Filipa Simora Hofmana, koji je prošle godine preminuo usled predoziranja. Postavljalo se pitanje da li će ga "veštački" ubacivati u scene koje nije imao prilike da snimi, ali je reditelj Frensis Lorens ipak odlučio da to ne radi."Imao je dve scene sa dijalozima koje su ostale nedovršene i mi smo odlučili da ne želimo da pokušavamo digitalne trikove sa njim, pa smo prepravili scene i dali dijaloge drugim glumcima".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Lorens blistala na Londonskoj premijeri Igara gladi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2015

Dženifer je još jednom pokupila svu pažnju na crvenom tepihu, ovaj put u seksi haljini koja je samo dala naslutiti šta (ni)je ispod, na Londonskoj premijeri filma Igre gladi – Ptica rugalica 2 koja je održana na Lester Skveru u četvrtak uveče...Ova dvadesetpetogodišnja zvijezda, koja igra neustrašivu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dženifer Lorens: Haljina koja se ruga grudnjaku i neukusu

Izvor: Story, 06.Nov.2015

Glumica, zvezda filma Igre gladi, ali i crvenog tepiha promoviše treći nastavak popularnog serijala. Tako je bilo i u Londonu gde je oduševila naizghled čednim modnim izdanjem, koji je razotkrio stajling koji ne dopušta nošenje donjeg veša..Dženifer Lorens, foto: Profimedia..Dženifer Lorens...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.