Odao ga pomoćnik? Venger definitvno napušta Arsenal

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odao ga pomoćnik? Venger definitvno napušta Arsenal

Posle punih 20 godina uz Profesora Boro Primorac preuzima tursku Konju

Sredina je marta, a navijači Arsenala i dalje ne znaju odgovor na pitanje od milion dolara - ostaje li Arsen Venger i sledeće sezone na klupi Tobdžija.

Već punih 20 godina Francuz predvodi londonski klub i zaista je dosta uticao na činjenicu da su izrasli u ozbiljan evropski tim. Jedino, što nema trofeja… Takođe, Venger još nije potpisao novi ugovor, a aktuelni mu ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u julu, tako da svi sa nestrpljenjem iščekuju odluku Profesora.

I dok Francuz drži sve u neizvesnosti, potvrdu da neće i sledeće sezone voditi Arsenal možda smo dobili danas iz Turske. Naime, tamošnji mediji objavili su da će Vengerov dugogodišnji pomoćnik Boro Primorac ovog leta sigurno napustiti London posle 20 godina predanog rada.

Primorac će preuzeti funkciju prvog trenera Konje, gde će zameniti Ajkuta Kočamana.

Upravo ovu činjenicu mnogi navijači Arsenala smatraju kao signal da je era Arsena Vengera u njihovom klubu faktički završena i da ih od leta očekuje avantura sa novim menadžerom.

Inače, Primorac je jedan od glavnih poručnika komandanta Vengera, a ukoliko zaista bude prihvatio kormilo Konje biće to prvi put od 1994. godine da ne radi u kombinaciji sa Profesorom.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.