Objavljen raspored za start Premijer lige

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 23:19

Objavljen raspored za start Premijer lige

Aktuelni šampioni Premijer lige fudbaleri Mančester sitija igraće u prvom kolu nove sezone protiv Totenhema u Londonu.

Prve utakmice igraće se 14. avgusta, a novi premijerligaš Brentford će u prvom meču sezone igrati na svom terenu protiv Arsenala.

Norič i Votford, koji su se takodje plasirali u najviši rang, u prvom kolu ugostiće ekipe Liverpula i Aston Vile.

Mančester junajted će biti domaćin Lidsu, a aktuelni prvak Evrope ekipa Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svom terenu će igrati protiv Kristal Palasa.

Nekoliko kola pre kraja prošle sezone navijačima je omogućeno da u manjem broju prisustvuju utakmicama, a za sada još uvek nije poznato kakva će pravila važiti za početak nove sezone.

Premijer liga je ranije najavila mogućnost da se od početka mečevi igraju sa punim kapacitetom na stadionima, uključujući i gostujuće navijače.

Finala Vimbldona u muškoj i ženskoj konkurenciji biće prvi sportski dogadjaji na otvorenom u Velikoj Britaniji, sa punim kapacitetom stadiona, dok će Vembli biti domaćin sa 50 odsto kapaciteta na utakmicama nokaut faze Evropskog prvenstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.