OTAC OSMORO DECE U KOVID KOMI: Vodio je savršeni život, a onda se sudbina GORKO poigrala sa njim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 20:02

OTAC OSMORO DECE U KOVID KOMI: Vodio je savršeni život, a onda se sudbina GORKO poigrala sa njim (FOTO)

Deca se svakodnevno mole za očev oporavak

Džejms Grejson (41) iz Londona, otac osmoro dece, razboleo se od kovida u trenucima dok je čekao da primi vakcinu, završio je u bolnici u komi nakon što je kolabirao kod kuće od posledica ovog opakog virusa.

Njegova porodica potresena je ovakvom situacijom, naročito zbog toga što je bio potpuno zdrav i nikad tokom života nije uzeo nijedan slobodan dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na poslu zbog bolesti.

Doktori su ga stavili na veštačka pluća, a njegova supruga Beki (40) kaže da su šanse da njen voljeni preživi, pola-pola, prenosi Mirror.

Njihova najstarija ćerka Eboni navela je da se cela porodica neopisivo slomljena.

Tata je bio zdrav i stalno je išao u teretanu. Nikad nismo ni pomislili da je ovako nešto moguće, ni da će ga pogoditi. Za sada ne pokazuje nikakve znake poboljšanja, totalno smo emotivno iscrpljeni – kazala je Eboni.

Kako navodi porodica, Džejms je u potpunosti bio zdrav, a vakcinu protiv kovida trebalo je da primi krajem oktobra.

Od kad se razboleo, stanje mu se naglo pogoršalo, a doživeo je niz drugih komplikacija, uključujući kolaps pluća, sepsu i krvne ugruške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.