OPSADNO STANJE U LONDONU! U stravičnoj pucnjavi RANJENO više osoba, ceo grad na nogama

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 21:39

OPSADNO STANJE U LONDONU! U stravičnoj pucnjavi RANJENO više osoba, ceo grad na nogama

Jezivi incident dogodio se u Clapham Common South Side-u

Tri osobe su povređene u Klefamu u južnom Londonu, saopštila je Londonska služba Hitne pomoći, nakon izveštaja o incidentu sa pucnjavom.

Ekipe hitne pomoći pozvane su u petak oko 17 časova zbog incidenta u Clapham >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Common South Side-u, saopštila je služba.

U saopštenju se dodaje: ''Poslali smo brojne resurse, uključujući ekipe hitne pomoći, operativne menadžere, starije bolničare i londonsko vazdušno vozilo hitne pomoći.''

- Pružili smo hitnu medicinsku pomoć troma ljudima na licu mesta, a dve smo odvezli u centar za velike traume u Londonu, a jednu u bolnicu - dodali su u saopštenju - prenosi Daily Mail.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.