OMLADINSKA LŠ: Zvezda DEKLASIRANA u Londonu! Golman Katić DEVET puta vadio loptu iz mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMLADINSKA LŠ: Zvezda DEKLASIRANA u Londonu! Golman Katić DEVET puta vadio loptu iz mreže

Loša uvertira za duel prvih timova.

Omladinci Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Totenhemu u trećem kolu Omladinske Lige šampiona rezultatom 9:2, a najbolji pojedinac meča bio je Troj Perot koji je postigao čak četiri gola. Ekipa Slavoljuba Đorđevića je do završnice bila rezultatski u igri, ali su Pevci furiozno odigrali poslednjih 20 minuta meča tokom kojih su pet puta savladali golmana Andriju Katića.

Totenhem je u vođstvo doveo Džejnil Benet koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iskoristio grešku golmana Katića već u tećem minutu meča. Međutim, čuvar mreže crveno-belih se iskupio u nartednih 20 minuta sjajnim intervencijama posle pokušaja Markandeja i Perota.

Ipak, prednost Pevaca je posle pola sata igre udvostručio Troj Perot posle prodora po levoj strani i preciznog šuta. Isti igrač je samo dva minuta kasnije povisio na 3:0. On je iskoristio nesporazum Katića i Mitrovića, došao do lopte i poslao ju je u mrežu.

Dva minuta pre kraja poluvremena Borisav Burmaz je posle sjajnog solo prodora opalio po lopti sa ivice kaznenog prostora i pocepao je mrežu. Taj gol je pulenima Slavoljuba Đorđevića dao nadu pred drugih 45 minuta.

Drugo poluvreme je počelo maltene isto kao i prvo. Već u četvrtom minutu nastavka Totenhem je došao do novog gola, a strelac je bio Maks Robson koji je iskoristio centaršut Ejome sa desne strane. Međutim, samo minut kasnije crveno-beli su ponovo prišli na dva gola zaostatka. Miloš Pantović je centrirao sa desne strane, a loptu je iza leđa svog golmana poslao Malaki Volkot, ali je gol ipak pripisan Zvezdinom fudbaleru.

Igrao se 69. minut kada je napadač Crvene zvezde Babić oboren u šesnaestercu domaćih, ali je sudija Grifit bio odlučan u nameri da ne pokaže na belu tačku. Samo minut kasnije je veliku priliku propustio kapiten crveno-belih Burmaz. On se našao na pravom mestu i šutirao je posle jedne odbijene lopte sa svega nekoliko metara, ali su defanzivci Pevaca uspeli da izblokiraju taj pokušaj.

Pet minuta posle sporne situacije u kaznenom prostoru Totenhema, Pantović je u šesnaestercu Crvene zvezde oborio Beneta i Velšanin Grifit je bez oklevanja svirao penal. Siguran egzekutor je bio Perot koji je tako došao do het-trika.

Kion Etete je u 82. minutu povisio na 6:2 posle centaršuta Poketina, a samo četiri minuta kasnije je Perot postigao četvrti pogodak na meču. U prvom minutu sudijske nadoknade je Harvi Vajt preciznim udarcem iz slobodnog udarca dao gol za 8:2, a Paris Magoma je dva minuta kasnije postavio konačan rezultat.

TOTENHEM - CRVENA ZVEZDA 9:2

STADION: Trening centar Totenhema (London)

SUDIJA: Ajvan Arvel Grifit (Vels)

STRELCI: Benet 3. Perot 30. 32. 74.p, 86. Robson 49. Etete 82. Vajt 90+1. Magoma 90+3. - Burmaz 43. Pantović 50.

TOTENHEM: De Baj - Ejoma, Volkot, Binks, Kirken (od 85. Lusala) - Benet (od 79. Poketino), Bouden (od 84. Džon), Vajt, Markandej (od 79. Etete) - Robson (od 64. Magoma), Perot. Klupa: Oluvajemi, Lusala, Etete, Vitaker, Poketino, Magoma, Džon. Trener: Džon Mekdermot.

CRVENA ZVEZDA: Katić - Mitrović, Milikić (od 46. Pisar), Lukić, Blagojević - Pantović (od 85. Dedijer), Matić, Novaković (od 52. Ilić), Radulović (od 62. Piplica) - Babić, Burmaz (od 85. Pešović). Klupa: Lukić, Pešović, Ilić, Pisar, Savić, Dedijer, Piplica. Trener: Slavoljub Đorđević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Štrbac, devojka Alekse Vukanovića.

I only want to wear crown whole day 🤷🏽‍♀️🙄

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Sep 9, 2018 at 4:33am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Dec 10, 2016 at 1:37pm PST

Growing old is mandatory, growing up is optional🐭🐭🐭

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Aug 21, 2018 at 11:15am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Mar 2, 2017 at 12:44pm PST

🙄😁🏡

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Nov 2, 2016 at 4:06pm PDT

Think of the happiest things, It’s the same as having wings 🧚🏽‍♀️💫

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Jul 23, 2018 at 5:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.