OKS finansira sve više sportista

Izvor: Studio B, 10.Nov.2010, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS finansira sve više sportista

Prvi ugovori o finansiranju sportista u programu Olimpijske solidarnosti Međunarodnog olimpijskog komiteta potpisani su danas u Beogradu sa 15 takmičara.

Olimpijski komitet Srbije saopštio je da je još 12 sportista potpisalo ugovore o finansiranju priprema za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Broj sportista čije se pripreme finansiranju za Igre u Londonu tako se popeo na 75. Svi oni su od kompanije "Dunav osiguranje" dobili kolektivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << polisu za osiguranje od posledica nezgoda u narednoj godini koja će biti produžena do kraja Olimpijskih igara.

"Pravimo još jedan veliki korak bliže ka Londonu. Voleo bih da ovu podršku doživite kao vetar u leđa. Vi, vaši treneri i svi oni koji su uključeni u realizaciju vaših programa, najbolje znate šta vam je činiti kako biste se za nepune dve godine i našli na na najvećoj svetskoj smotri sporta", rekao je predsednik OKS Vlade Divac.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Dunav osiguranje

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

OKS finansira sportiste (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 10.Nov.2010

Prvi ugovori o finansiranju sportista u programu Olimpijske solidarnosti Međunarodnog olimpijskog komiteta potpisani su u Beogradu sa 15 takmičara. Kako prenosi Beta, Olimpijski komitet Srbije saopštio je da je još 12 sportista potpisalo ugovore o finansiranju priprema za Olimpijske igre u Londonu...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.