OKS: Prijavljeno već 600 kandidata!

Izvor: S media, 08.Sep.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS: Prijavljeno već 600 kandidata!

Na konkurs za volontere koji je raspisao Olimpijski komitet Srbije posle nedelju dana prijavilo se već 600 kandidata. Priliku da se prijave oni koji to žele, a još nisu uradili, imaće do 14. septembra. Cilj promocija olimpijskih vrednosti i širenje olimpijskog duha u Srbiji.

Olimpijski komitet Srbije (OKS) raspisao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je 1. septembra konkurs za volontere koji će na putu za London biti podrška u realizaciji programa i aktivnosti komiteta u cilju promocije olimpijskih vrednosti i širenja olimpijskog duha u Srbiji.

-Veoma nas je obradovalo veliko interesovanje. Energija mladih i motivisanih ljudi, koji prepoznaju vrednosti olimpizma, kao univerzalne, životne vrednosti i koji žele da doprinesu širenju olimpijskog duha u našoj zemlji, biće osveženje i dodatna snaga olimpijskog pokreta u Srbiji,“ rekao je predsednik OKS Vlade Divac.

Štrajkovi ruše OI u Londonu

Nemi Hičkokovi filmovi na Olimpijadi 2012.

Valjevo čisti 2.300 volontera

OKS, kako se nadodi u saopštenju, želi ovim putem da uključi mlade i motivisane ljude u aktivnosti koje će biti organizovane u susret Olimpijskim igrama, u cilju promocije olimpijskih vrednosti, ali i jačanju podrške Olimpijskom Timu Srbije na putu za London 2012.

Kroz volontiranje u okviru projekata i aktivnosti OKS-a uspostaviće se bliža komunikacije sa mladim ljudima u našoj zemlji. Ideja Olimpijskog komiteta je da aktivna podrška i učešće volontera u promociji olimpizma u Srbiji preraste u tradicionalnu saradnju.

Konkurs traje do 14. septembra, a kandidati se mogu prijaviti putem sajta Olimpijskog komiteta Srbije www.oks.org.rs

(S media)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKS: Veliki odziv volontera

Izvor: Studio B, 08.Sep.2011

Olimpijski komitet Srbije otvorio je konkurs za volontere koji će na putu za London biti podrška u realizaciji programa i aktivnosti OKS u cilju promocije olimpijskih vrednosti i širenja olimpijskog duha u Srbiji i do sada se prijavilo već 600 kandidata. .."Veoma nas je obradovalo veliko interesovanje,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.