OI: Skandal u Ukrajini zbog karata

Izvor: B92, 21.Jun.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Skandal u Ukrajini zbog karata

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Ukrajine Volodimir Gerašenko podneo je ostavku zbog skandala oko prodaje karata za Igre u Londonu.

Gerašenko je bio jedan od optuženih da je ponudio da proda na crnom tržištu karte za Olimpijske igre u Londonu, u vrednosti od nekoliko hiljada dolara.

Geraščenko je poneo ostavku jer je prošlog meseca bio spreman da proda 100 ulaznica za novac reporteru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medijske kuće BBC. Unutrašnja istraga pokazala je da on nije nameravao da ih zaista proda.

Olga Žukovska, koja je bila uključena u istragu, potvrdila je da se Gerašenko sastao sa reporterom tek kada se umorio od stalnih telefonskih poziva i da nije razgovor shvatio ozbiljno.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice za Igre izazvale skandal u Ukrajini

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2012, 22:11

Nakon optužbi da je na crnom tržištu nameravao da proda karte za OI, Generalni sekretar Olimpijskog saveza Ukrajine podneo je ostavku.

Nastavak na Sportske.net...

U Ukrajini skandal zbog karata za OI

Izvor: Akter, 21.Jun.2012

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Ukrajine Volodimir Gerašenko podneo je ostavku zbog skandala u vezi sa prodajom karata za Igre u Londonu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.