OI: Marej u finalu, brani zlato iz Londona!

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Marej u finalu, brani zlato iz Londona!

Endi Marej izborio je plasman u finale Olimpijskih igara u Brazilu gde će braniti trofej koji je pre četiri godine osvojio u Londonu. Marej je u polufinalu pobedio Nišikorija sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Marej je u prvom setu dominirao u svim elementima igre o čemu govori i rezultat ovog dela igre. Japanac se probudio u drugom setu. Gledali smo ravnopravan duel u kojem je više koncentracije, znanja i kvaliteta imao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Marej.

Sjajni Britanac koji je u dosadašnjoj karijeri osvojio dva puta Vimbldon, Dejvis Kup, US Open, 38 tituna na ATP turu, ima priliku da stigne do druge zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Posao mu je donekle olakšala činjenjica da je Federer odustao, a da je Novak na startu turniru doživeo nokaut u duelu sa Del Potrom. Podsećanja radi, Argentinac je bio bolji od Novaka i u borbi za treće mesto i bronzu u Londonu, dok je Marej slavio protiv Novaka u polufinalu.

Da li ćemo gledati reprizu Olimpijskih igara iz Londona. Pričamo o finalu. Saznaćemo uskoro. U drugom polufialnom duelu snage će odmeriti Nadal i već pomenuti Del Potro. Nadal ima razloga da miran uđe u ovaj duel jer je u noći između petka i subote sa Markom Lopezom stigao do zlatne medalje u dublu. Prethodno je u miks dubl zaustavljen u paru sa Mugurusom koja očigledno nije u željenoj formi.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.