Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 19:59

ODMAH SMENA: Posle ubedljivog poraza, Totenhem dobio novog menadžera

Njukasl naneo rezultatsku katastrofu Pevcima.

 Italijanski stručnjak Kristijan Stelini više nije menadžer Totenhema i na njegovo mesto dolazi Rajam Mejson, saopštio je danas predsednik kluba Danijel Levi. Fudbaleri londonskog kluba izgubili su sinoć od Njukasla sa 6:1 i tako nastavili niz slabih rezultata u Premijer ligi.

 - Dragi svi, način na koji smo odigrali utakmicu u nedelju protiv Njukasla je u potpunosti neprihvatljiv. Bilo je teško za gledanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možemo da tražimo brojne razloge zbog kojih se to desilo, ali ja, bord, treneri i igrači moramo kolektivno da preuzmemo odgovornost, a najveća odgovornost je moja - stoji u saopštenju predsednika Totenhema.

Rukovodstvo kluba je odlučilo da Stelini zbog niza loših rezultata mora da dobije otkaz.

 - Kristijan će napustiti svoju trenutnu ulogu zajedno sa stručnim štabom. On je istupio u teškom momentu u sezoni i želim na tome da mu se zahvalim, jer se poneo profesionalno i on i njegovi saradnici su dali sve od sebe u ovom periodu. Želimo im sve najbolje. Rajam Mejson će preuzeti ulogu glavnog trenera i ta odluka stupa na snagu odmah. Rajan poznaje klub i igrače. O tome ko će biti njegovi saradnici obavestićemo vas naknadno - zaključio je Levi.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stelini dobio otkaz, Mejson novi menadžer Totenhema

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2023

Italijanski stručnjak Kristijan Stelini više nije menadžer Totenhema i na njegovo mjesto dolazi Rajam Mejson, saopštio je danas predsjednik kluba Danijel Levi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.