ODLAZAK IZ LONDONA: Ziješ se seli u Tursku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 15:59

ODLAZAK IZ LONDONA: Ziješ se seli u Tursku

Potpis posle lekarskih pregleda.

Fudbalski klub Čelsi postigao je dogovor sa Galatasarajem o visini obeštećenja za Hakima Ziješa, koji bi trebalo da nastavi karijeru u ekipi iz Istanbula.

Ziješ (30) će potpisati ugovor sa klubom iz Istanbula pošto prethodno prođe lekarske preglede. Reprezentativac Maroka je krajem juna trebalo da potpiše ugovor sa Al Nasrom, ali nije prošao lekarske preglede, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je utvrđeno da ima problema sa kolenom.

Ziješ je Čelsi stigao 2020. godine iz Ajaksa, a pre toga je igrao za Tvente i Herenven. Za londonski klub odigrao je 107 utakmica i postigao je 14 golova. Ziješ nije bio u timu Čelsija na predsezonskoj turneji londonskog kluba po SAD, a nije igrao u prvom kolu Premijer lige protiv Liverpula (1:1).
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ziješ ide u Galatasaraj

Izvor: B92, 16.Avg.2023

Fudbalski klub Čelsi postigao je dogovor sa Galatasarajem o visini obeštećenja za Hakima Ziješa, prenosi Bi-Bi-Si (BBC)...Ziješ (30) će potpisati ugovor sa klubom iz Istanbula pošto prethodno prodje lekarske preglede...Reprezentativac Maroka je krajem juna trebalo da potpiše ugovor sa Al Nasrom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.