OBRT! ALEKSANDAR MITROVIĆ SNIMLJEN NA AERODROMU: Terminal jasno otkriva gde nastavlja karijeru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 09:31

OBRT! ALEKSANDAR MITROVIĆ SNIMLJEN NA AERODROMU: Terminal jasno otkriva gde nastavlja karijeru (VIDEO)

Ipak odlazi.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović u subotu je igrao za Fulam u prijateljskom meču protiv Hofenhajma.

Reprezentativac Srbije bio je u sastavu londonskom timu, u igru je ušao u 68. minut i dobio zvižduke publike, pa su mnogi pomislili da je tako stavljena tačka na njegov prelazak u Saudijskoj Arabiji.

Danima unazad spekulisalo se da je Mitrović dogovorio saradnju sa Al Hilalom, a najnoviji snimci sa društevnih mreža pokazuju da srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golgeter nije odustao od namere da napusti Ostrvo.

🚨🚨🚨🚨🚨

• Aleksandar #Mitrovic est actuellement dans le hall des départs de l'aéroport de Londres (Heathrow) pour les départs vers les pays du Golfe 🇸🇦👀

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥pic.twitter.com/SXDJkWyyex

— ديمبو 10🌍💥 (@MoDembo10) August 5, 2023

Mitrović je snimljen na londonskom aerodromu Hitrou, na terminalu za arapske zemlje, gde navodno putuje za Saudijsku Arabiju, kako bi konačno završio transfer sa Al Hilalom.

Ostaje da se vidi kako će se ova saga završiti i da li će Mitrović krenuti putem Sergeja Milinkovića Savića, koji je ranije potpisao i zaigrao u Al Hilalu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.