O JEDNOJ NjENOJ REČENICI BRUJI CEO SVET: Megan Markl opet u centru pažnje (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O JEDNOJ NjENOJ REČENICI BRUJI CEO SVET: Megan Markl opet u centru pažnje (VIDEO)

Megan se u trenutku postidela, što je prisutnima bilo još simpatičnije, a sve je ostalo zabeleženo na snimku koji je, razumljivo, u trenu postao viralan Megan Markl ponovo je u centru pažnje - ona i princ Hari pozirali su sa ekipom hit mjuzikla "Hamilton" u Londonu kada je Megan potpuno zaboravila da ona i muž nisu sami.Dok su se nameštali za fotografisanje, Megan se okrenula ka Hariju i pitala ga "Vidiš li od mene, ljubavi?". Iste sekunde, shvatila je da su okruženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ljudima koji su uzviknuli samo jedno "Ahhh" u znak nežnosti koja ih je preplavila.Megan se u trenutku postidela, što je prisutnima bilo još simpatičnije, a sve je ostalo zabeleženo na snimku koji je, razumljivo, u trenu postao viralan.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Megan zaboravila da ona i Hari nisu sami, pa se u javnosti izlanula! O ovoj njenoj rečenici sada bruji ceo svet (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 03.Sep.2018, 10:38

Dok su Megan Markl i princ Hari pozirali sa grupom hit mjuzikla "Hamilton" u Londonu, vojvotkinja je zaboravila da su u javnosti, pa je supruga pitala: "Vidiš li od mene ljubavi?". U tom je shvatila da su okruženi ljudima koji su je čuli i odmah udahnuli "Ahhh" i raznežili se. . . Megan se odmah...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.