Izvor: RTS, 15.Avg.2022, 23:05

Nunjez se obrukao, Liverpul sa igračem manje izvukao bod protiv Palasa

Fudbaleri Liverpula i Kristal Palasa odigrali su 1:1 u poslednjem meču drugog kola Premijer lige. Zaha doneo prednost gostima, a Liverpul sa igračem manje došao do boda lepim golom Luisa Dijaza. Darvin Nunjez isključen pošto je glavom udario protivničkog igrača.
Posle remija sa Fulamom na startu sezone, Liverpul nije uspeo da pobedi ni pred svojim navijačima - na "Enfildu" je Kristal Palas izborio bod.

Bili su "crveni" bolji rival od ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Londona, ali Darvin Nunjez nije uspeo u prvom poluvremenu da ubaci loptu u gol iz dve izgledne prilike.
Kazna je stigla preko Vilfreda Zahe, koji je u 32. minutu iskoristio dodavanje Ezea, pobegao odbrani Liverpula i savladao golmana Alisona.
Situacija je po ekipu Jirgena Klopa pošla nizbrdo u 57. minutu, kada je Nunjez naseo na provokaciju Joakima Andresona, udario glavom Danca i zaradio direktan crveni karton.
Liverpul je i sa igračem manje napadao, a bod pred domaćim navijačima izborio je Luis Dijaz, posle soloprodora i odličnog udarca.
Već posle dva kola Liverpul zaostaje za Mančester sitijem četiri boda, što može biti ključna razlika u borbi za šampionsku titulu, ako je sudeći po dešavanjima iz prošle sezone.
"Crveni" u narednom kolu, za sedam dana, igraju derbi meč trećeg kola Premijer lige, protiv Mančester junajteda na "Old Trafordu".
Palas je u prvom kolu izgubio od Arsenala, pa je ekipi Patrika Vijere ovo prvi bod u takmičenju.
Premijer liga, drugo kolo:
Subota:
Aston Vila - Everton 2:1 (1:0)
Arsenal - Lester 4:2 (2:0)
Mančester siti - Bornmut 4:0 (3:0)
Brajton - Njukasl 0:0
Sautempton - Lids 2:2 (0:2)
Vulverhempton - Fulam 0:0
Brentford - Mančester junajted 4:0 (4:0)
Nedelja:
Notingem forest - Vest Hem 1:0 (1:0)
Čelsi - Totenhem 2:2 (1:0)
Ponedeljak:
Liverpul - Kristal Palas 1:1 (0:1)
Tabela:
1. Mančester siti 6
2. Arsenal 6
3. Brentford 4
4. Njukasl 4
5. Lids 4
6. Brajton 4
7. Totenhem 4
8. Čelsi 4
9. Notingem forest 3
10. Bornmut 3
11. Aston Vila 3
12. Fulam 2
13. Liverpul 2
14. Vulvs 1
15. Lester 1
16. Sautempton 1
17. Kristal Palas 1
18. Everton 0
19. Vest Hem 0
20. Mančester junajted 0

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Liverpula i Kristal Palasa u Premijer ligi

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2022

Fudbaleri Liverpula i Kristal Palasa odigrali su večeras u Liverpulu nerešeno 1:1, u meču drugog kola engleske Premijer lige.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novinar iznervirao Klopa: Ne mogu da verujem šta me pitate

Izvor: B92, 16.Avg.2022, 10:28

Menadžer Liverpula Jirgen Klop iznervirao se zbog jednog pitanja novinara nakon novog kiksa "crvenih"...Liverpul je nakon 2:2 sa Fulamom na otvaranju sezone remizirao i sa drugim "manjim" timom iz Londona Kristal Palasom 1:1..."Redsi" su i dobro prošli s obzirom da su gubili 1:0 na Enfildu od 32. minuta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.