Novosti i Laguna poklanjaju: Toni Parsons - Poslednja žrtva

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novosti" i "Laguna" poklanjaju: Toni Parsons - "Poslednja žrtva"

"Novosti" i "Laguna" daruju čitaoce: pet najbržih posetilaca sajta koji pošalju SMS dobiće na poklon knjigu Tonija Parsonsa "Poslednja žrtva" "NOVOSTI" i "Laguna" daruju čitaoce: pet najbržih posetilaca sajta koji pošalju SMS dobiće na poklon knjigu Tonija Parsonsa "Poslednja žrtva".Dvanaest mrtvih devojaka. Trinaest pasoša. Gde je ona?U cik zore jednog snežnog februarskog dana u srcu Kineske četvrti u Londonu pronađena je hladnjača sa telima dvanaest smrznutih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << devojaka, po svemu sudeći ilegalnih imigrantkinja, umrlih od hipotermije.U kabini napuštene hladnjače smrti detektiv Maks Vulf iz stanice Centralni Vest end pronalazi trinaest pasoša.Potraga za trinaestom devojkom vodi Maksa Vulfa u mračno srce sveta krijumčarenja ljudi, masovnih migracija i tržišta robova 21. veka i primorava ga da postavi pitanje koje opseda naše doba: šta biste sve učinili da steknete dom?O autoru Toni Parsons je rođen u Londonu. Tokom sedamdesetih bio je muzički kritičar u NME. Osamdesetih je dobijao nagrade za svoj novinarski rad u listovima GQ i Elle. Devedesetih je postao jedan od najpoznatijih televizijskih komentatora u emisiji Late Review na BBC-ju. Njegov prvi roman Čovek i dečak u Engleskoj je doživeo ogroman uspeh i samo za prva dva meseca prodat je u tiražu od 750.000 primeraka. KAKO DO NAGRADEPotrebno je ukucati VN (razmak) ime i prezime, i-mejl adresu i poslati na 1055. Vratiće se poruka da je SMS primljen. Cena poruke je 36 dinara + osnovna cena poruke. Prilikom kucanja koristite srpske karaktere (š, č, ć,...), kako ne bi došlo do zabune kod imena.Imena dobitnika će biti objavljena naknadno, nakon provere pristiglih SMS poruka, u okviru ovog teksta. Svi dobitnici će putem i-mejl adrese, koju su naveli u poruci, biti obavešteni kako mogu preuzeti knjige.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Novosti" i "Laguna" poklanjaju: Toni Parsons - "Poslednja žrtva"; Poznata imena dobitnika

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2017

"Novosti" i "Laguna" daruju čitaoce: pet najbržih posetilaca sajta koji pošalju SMS dobiće na poklon knjigu Tonija Parsonsa "Poslednja žrtva". Poznati dobitnici "NOVOSTI" i "Laguna" daruju čitaoce: pet najbržih posetilaca sajta koji pošalju SMS dobiće na poklon knjigu Tonija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.