Novogodišnja rasveta u Londonu treperi u ritmu srca malog Bilija

Izvor: PRObjave.com, 22.Dec.2018, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja rasveta u Londonu treperi u ritmu srca malog Bilija

Mondenski šoping kvart u Londonu, čuveni Kovent Garden, ove Nove godine i Božića osvetljen je u čast dvogodišnjeg Bilija Hopkina koji je rođen sa ozbiljnom srčanom manom. Novogodišnje svetiljke u Kovent Gardenu trepere u ritmu otkucaja Bilijevog malog bolesnog srca. Bili je rođen sa teškom srčanom anomalijom - aorta i plućna arterija su zamenile mesta, zbog čega njegovo srce ne može normalno da radi. Biliju je ova teška bolest dijagonostifikovana dok je još bio u maminom stomaku, a prvu operaciju ovaj mali heroj je imao samo 7 dana posle rođenja. On je, međutim, samo jedan od mališana koji boluje od ove teške bolesti - jedan od 125 beba rodi se sa ovom anomalijom.
Otmeni londonski kvart rešio je da i osvetli svoje ulice, radnje i restorane u ritmu Bilijevog srca, kako bi „osvetlili" ovaj problem i pomogli svoj deci koja će predstojeće praznike provesti u bolnici, a ovo novogodišnje osvetljenje je dobilo naziv „Treperi, treperi, malo srce". Akciju je pokrenula humanitarna organizacija „Tajni tikers" a osmislio ju je Aleks Vudsam (Golin London).
Pogledajte video: Upoznajte Bilija i pogledajte kako je London kada je obasjan otkucajima dečijeg srca - https://vimeo.com/307275165
Golin
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Web: www.golin.com/rs
Kontakt:
Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Email: smilica@golin.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.