Novine: Srbi izloženi pogromu, VS će izvršiti zadatke; Ruski podvodni dron može da potopi London

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 22:23

Novine: "Srbi izloženi pogromu, VS će izvršiti zadatke"; "Ruski podvodni dron može da potopi London"

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 24. jun na naslovnim stranama donose brojne aktuelne društveno-političke teme i ekskluzivne priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bublik preslišao Zvereva za finale Halea

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 17:09

Kazahstanski teniser Aleksandar Bublik plasirao se u finale turnira u Haleu, njegovo prvo iz serije ATP 500...On je pobedio favorizovanog Nemca Aleksandera Zvereva sa 6:3, 7:5...Meč Bublika i Zvereva, 48. i 22. tenisera sveta, trajao je sat i 28 minuta, a Kazahstancu je za pobedu bio dovoljan po jedan...

Nastavak na B92...

Novine: "Pokušaj puča u Rusiji"; "Kurti Srbima podmeće oružje pa redom hapsi"

Izvor: B92, 24.Jun.2023

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 25. jun na naslovnim stranama donose brojne aktuelne društveno-političke teme i ekskluzivne priče...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.