Novinari kod Divca

Izvor: RTS, 31.Maj.2011, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari kod Divca

Divac ugostio novinare, operacija London 2012. Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i generalni sekretar Đorđe Višacki ugostili su danas u hotelu "Zira", urednike i novinare sportskih redakcija akreditovanih za praćenje Olimpijskih igara u Londonu.

Divac je zahvalio predstavnicima medija na odzivu, kao i na podršci i praćenju rada Olimpijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << komiteta Srbije. "Nalazimo se u predolimpijskoj godini, sve je više kvalifikacionih takmičenja, ali i članova olimpijskog tima Srbije. Na putu ka Londonu vaša podrška nam je od izuzetnog značaja", rekao je Divac.

Tokom druženja predstavljen je sistem kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu, pregled sportista Srbije čije pripreme finansira OKS, važna međunarodna takmičenja u predstojećem periodu, kao i plan aktivnosti OKS do kraja godine.

"Izuzetno nam je važno da na putu ka Londonu budemo zajedno i da maksimalno propratimo učešće naših sportista na svim kvalifikacionim takmičenjima. Verujem da saradnjom možemo dodatno da ojačamo podršku olimpijskom timu Srbije", rekao je Višacki.

On je dodao da će na Igrama u Londonu biti obeleženo 100 godina od prvog učešća Olimpijskog tima Srbije na Igrama u Stokholmu.

"Nadamo se da ćemo u Londonu stići do brojke od 100 osvojenih medalja, jer ih u ovom trenutku imamo 98, kao i da ćemo premašiti tu cifru", rekao je Višacki.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.