Izvor: SEEcult.org, 06.Okt.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi uspesi Koljevićeve Žene

Film "Žena sa slomljenim nosem" Srđana Koljevića osvojio je glavnu nagradu Zlatno oko Filmskog festivala u Cirihu, a 5. oktobra prikazan je i na Raindance festivalu u Londonu, na kojem ima još jednu projekciju zbog velikog interesovanja publike. Projekcija filma “Žena sa slomljenim nosem" u bioskopu “Apolo” na Pikadiliju bila je rasprodata, a reditelj i glavna glumica Branka Katić održali su 40-minutni razgovor sa publikom.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena sa slomljenim nosem osvaja nagrade

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2010

Domaći film "Žena sa slomljenim nosem " oduševljava publiku i na međunarodnim filmskim festivalima. Na filmskom festivalu u Cirihu, koji je trajao od 23. septembra do 03. oktobra, film "Žena sa slomljenim nosem " osvojio je glavnu nagradu festivala, Zlatno oko.

Nastavak na Svet plus...

Film „Žena sa slomljenim nosem" nagrađen u Cirihu

Izvor: Politika, 06.Okt.2010

BEOGRAD – Domaći film „Žena sa slomljenim nosem" reditelja Srđana Koljevića je u Cirihu osvojio glavnu nagradu "Zlatno oko", a na festivalu u Londonu zakazana je njegova dodatna projekcija, saopštila je danas distributerska kuća Tak...Posle festivala u Cirihu, sinoć je i u Londonu održana...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.