Novi spot Nika Kejva nije za mlađe od 18 godina! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2013, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot Nika Kejva nije za mlađe od 18 godina! (VIDEO)

Kako bi najavio novi album "Push the Sky Away" koji na tržište izlazi 18. februara, Nick Cave snimio je spot za pesmu "Jubilee Street", a video je privukao pažnju svetskih medija.

Naravno, razlog je golišavost što je ne YouTubeu rezultiralo zabranom gledanja za one mlađe od 18, a oni neopterećeni klasičnim "mamcima za klikove", tvrde da je reč o odličnom singlu, ali i odličnom albumu kojim se Cave vraća klasičnom nakon izleta s grupom Grinderman.Za režiju je zadužen stari >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Caveov saradnik, poznati reditelj John Hillcoat, a spot su snimili krajem prošle godine u Londonu. Valja spomenuti i kako se u spotu pojavljuje britanski glumac Ray Winstone. "Bilo mi je pravo zadovoljstvo gledati Raya u ovoj ulozi. On je pravi umetnik i izvrstan glumac. Isto tako, odlično je ponovno sarađivati s dobrim prijateljem, Johnom Hillcoatom", rekao je Cave za NME.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nick Cave & The Bad Seeds: "Push the Sky Away" [preslušavanje]

Izvor: Kontra magazin, 06.Feb.2013

Pet godina nakon objave izvrsnog Dig Lazarus Dig i beogradskog koncerta koji ću svakako pamtiti još dugo (http://preslicavanje.blogspot.com/2008/06/hvala-na-engleskom.html), Nick Cave the Bad Seeds objaviće 18. februara Push the Sky Away . Juče objavljeni spot za Jubilee Street me odveo sve...

Nastavak na Kontra magazin...

PROVOKATIVNO: Nik Kejv snimio seksi spot

Izvor: Kurir, 06.Feb.2013

Poznavaoci muzike Nika Kejva smatraju da se vraća svom klasičnom izrazu, nakon izleta sa grupom Grinderman..Nik Kejv snimio je provokativni novi spot za pesmu "Jubilee Street" koja će se naći u okviru novog albuma "Push the Sky Away" koji na tržište izlazi 18. februara...Ovaj spot je karakterističan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.