Novi roman kraljice krimića uz Blic ženu

Izvor: Blic, 30.Okt.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi roman kraljice krimića uz "Blic ženu"

"Čovek u smeđem odelu" je naziv romana koji se ove nedelje prodaje sa magazinom "Blic žena" po ceni od samo 205 dinara. Roman je prvi put objavljen 1923. godine, a radnja romana smeštena je u Londonu i Africi.

En obuze čudna slutnja. Ništa nije čula, ali se nagonski osvrnu. Tamna prilika u tom trenutku skoči i ščepa je za vrat. Razrešenje misterije je u rukama En Bedingfeld, mlade, promućurne i lepe devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja se u Londonu obrela u potrazi za poslom i avanturama. En shvata da jedan komadić papira, na kom je zapisano 17*1 22 Kilmorden kasl i koji intezivno miriše na naftalin, povezuje pljačku dijamanata, slučajnu smrt, stanicu Hajd park londonskog metroa i ubistvo na udaljenom seoskom imanju Mil haus. Prateći misteriozni trag, stiže čak u Afriku, gde opasnost vreba na svakom koraku.

"Blic žena" bez romana prodaje se po redovnoj ceni od 35 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.