Novi razvoj situacije na realaciji Milano - London, vezista izrazio svoje želje, interveniše Abramovič!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi razvoj situacije na realaciji Milano - London, vezista izrazio svoje želje, interveniše Abramovič!

Uprava Čelsija će u januaru morati da donese dve bitne odluke.

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas mogao bi da predje u Milan, ali uprava londonskog kluba pokušaće da ga ubedi da ostane na "Stamford Bridžu".

Fabergasu na kraju sezone ističe ugovor, a kako su preneli španski mediji, Fabregas želi da potpiše duži ugovor od onog koji mu je ponuđen.

Milan je zainteresovan za Fabregasa, a sajt >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Kalčomerkato" preneo je da bi taj fudbaler želeo da pređe na "San Siro".

Trener Čelsija želi da dovede zamenu za Fabregasa u januaru, a kako se navodi, vlasnik Čelsija Roman Abramovič mogao bi i lično da interveniše, kako bi ubedio Španca da ostane.

Milan u januaru želi da plati za Fabregasa oko osam miliona evra, što je ispod cene od 12 miliona, koliko traži Čelsi. Postoji i pitanje oko igrača Temujea Bakajoka, koji je na pozajmici u Milanu iz Čelsija, uz opciju otkupa njegovog ugovora od 40 miliona evra.

Čelsi bi mogao i da umanji cenu za Fabregasa, ali će prvo tražiti da se reši situacija oko Bakajoka, pošto je nejasno da li će Milan otkupiti njegov ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.