Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi požar u Londonu, gori zgrada

LONDON - Najmanje jedna osoba je povrijeđena u požaru koji je izbio u zgradi u istočnom Londonu, a sa vatrom se bore 72 vatrogasca.

Kako prenosi "Rusia Today", požar je izbio na trećem spratu zgrade i proširio se na krov, a jedna osoba je hospitalizovana.

Uzrok požara još nije poznat.

Da podsjetimo, u požaru u Grenfel tornju koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je izbio prije dvije nedjelje poginulo više od 70 osoba.

(B92)

Third floor flat and roof is alight on Turin Street in #BethnalGreen. Now 10 fire engines there https://t.co/3XGYLqvrj3 © @Adelina_Frunza pic.twitter.com/XyPa0us08i

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.