Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2023, 17:30

„Novi Modrić“ iz Dinamove fabrike meta Arsenala

Portal navijača Arsenala „The Gooner“ objavio je ekskluzivu, pozivajući se na izvore u londonskom klubu. Glavna zvezda teksta je 20-godišnji vezni igrač Dinamo Zagreba Martin Baturina.
Baturina je plenio na najvećem derbiju Hrvatske protiv Hajduka, upisavši gol i asistenciju u pobedi 4:0 Zagrepčana.
Impesivno izdanje nije prošlo neopaženo u evropskim okvirima, a dobar glas je došao čak do Mikela Artete, piše „Gooner“.
„Arsenal je pažljivo pratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ovog mladića poslednjih meseci i ostali su impresionirani njegovom partijom protiv Hajduka u kojoj je postigao pogodak i asistirao“, navode Englezi.
EXCLUSIVE: Arsenal tracking Croatian starlet hailed as ‘next Luka Modric’
Arsenal are eyeing a summer move for Martin Baturina, a talented Croatian hailed as the ‘next Luka Modric
By @JournoDanM https://t.co/zrD3jjBhhn
— The Gooner (@GoonerFanzine) April 7, 2023

Napominje se da bi Baturina trebalo da postane deo nove generacije srednjeg reda Arsenala.
„Njegova vizija, dodavanja i elegantna igra u posljednjoj trećini terena doneli su mu komparacije sa zvezdom Real Madrida Lukom Modrićem, koji je takođe igrao za Dinamo pre nego što se pridružio Totenhemu. Tobdžije se nadaju da će uspeti u svojim nastojanjima da potpišu Baturinu, budući da su propustili Modrića nekoliko puta tokom mandata Arsenea Vengera“, zaključak je teksta.
Što se tiče cifre, Dinamo navodno traži 17 miliona evra za momka koji je u 26 mečeva HNL-a ove sezone upisao pet golova i sedam asistencija.


Opširnije
Izvor: Sportske NET



Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.