SNIMA SE NASTAVAK BLEJD RANERA

Izvor: Kurir, 07.Nov.2011, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMA SE NASTAVAK "BLEJD RANERA"

LONDON - Američki režiser Ridli Skot nezvanično je potvrdio da će novi "Blejd raner" biti nastavak priče iz prvog filma, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

Skot (73) je u razgovoru za "Speakeasy" blog magazina Vol Strit džornal potvrdio da je rad na tom naučnofantastičnom projektu u toku.

"Film mora da bude nastavak", rekao je Skot, i dodao da uveliko radi na projektu i traži pisca.

Na pitanje da li će se u filmu pojaviti Harison >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ford kao penzionasini policajac Rik Dekard, glavni lik filma iz 1982, Skot je odgovorio da u nastavku neće biti nikoga iz stare ekipe.

Režiser je nedavno završio rad na filmu "Prometej" sa Šarliz Teron, Noomi Rapas i Majklom Fasbenderom u glavnim ulogama.

To je neka vrsta nastavka serijala "Osmi putnik" i u bioskope će stići 2012. Štampa je proteklih meseci spekulisala da li ce Skot snimiti nastavak, prednastavak ili rimejk "Blejd Ranera".

Radnja prvog filma smeštena je u Los Andeles 2019. godine i govori o istrebljivaču Riku Dekardu (Harison Ford) koji ima zadatak da pronađe i uništi četiri androida. Magazin Total film je u julu ove godine taj film proglasio za najbolje naučnofantastično ostvarenje svih vremena.

"Blejd raner" je adaptacija priče Filipa K. Dika "Da li androidi sanjaju električne ovce".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi "Blejd Raner" biće nastavak

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2011, 01:01

Američki režiser Ridli Skot nezvanično je potvrdio da će novi "Blejd Raner" biti nastavak priče iz prvog filma, objavljeno je na šou biznis sajtu "Digital spy". Skot (73) je potvrdio da je rad na tom naučnofantastičnom projektu u toku. "Film mora da bude nastavak", rekao je Skot, i dodao da uveliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.