Novi Benksijev mural osvanuo u Londonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 13:41

Novi Benksijev mural osvanuo u Londonu (FOTO)

Umetnik svojim delom privukao veliki broj ljudi.
Čuveni ulični umetnik poznat kao Benksi potvrdio je objavom na svom Instagram profilu da je tvorac novog murala na fasadi jedne londonske omanje zgrade.
Benksi je postavio fotografiju kako je prethodno izgledao prazan zid, a potom zelenim linijama prošaranu površinu, sa figurom žene koja drži kanister sa pumpom za prskanje.
Ispred zida u Finsburi parku nalazi se drvo sa skresanim granama, a pogledom izdaleka čini se kao da je ozelenelo zahvaljujući radu ovog umetnika.
Nova gradska atrakcija privukla je veliki broj ljudi u Finsburi park, a mnogi su komentarisali umetnikovu ekološku poruku u živoj zelenoj boji.
...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.