Izvor: Beta, 10.Avg.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaković u polufinalu trke kajakaša na 200 metara

LONDON, 10. avgusta 2012. (Beta) - Kajakaš Marko Novaković plasirao se u petak u polufinale trke na 200 metara na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u drugoj kvalifikacionoj grupi zauzeo drugo mesto.

..
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI UŽIVO: Vaterpolisti za medalju, Novaković i Moldovan u polufinalu

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2012

Srbija će u petak, 14. dana na Olimpijskim igrama u Londonu, imati predstavnike u dva sporta - kajaku i vaterpolu.11:26 NIKOLINA MOLDOVAN U POLUFINALUSrpska kajakašica Nikolina Moldovan je zauzela treće mestou svojoj kvalifikacionoj grupi u trci K1 na 200 metara i plasirala je u polufinale koje je...

Nastavak na Večernje novosti...

Nikolina Moldovan u polufinalu trke na 200 metara

Izvor: Beta, 10.Avg.2012

LONDON, 10. avgusta 2012. (Beta) - Reprezentativka Srbije u kajaku Nikolina Moldovan plasirala se u petak u polufinale trke na 200 metara na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u drugoj kvalifikacionoj grupi bila .

Nastavak na Beta...

OI UŽIVO: Vaterpolisti za medalju, Moldovan u B, Novaković u A finalu

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2012

Srbija će u petak, 14. dana na Olimpijskim igrama u Londonu, imati predstavnike u dva sporta - kajaku i vaterpolu.20:59 VATERPOLISTI GUBE NA POLUVREMENUIzabranici Dejana Udovičića protiv Italije igraju polufinale olimpijskog turnira. Posle prve dve deonice "azuri" vode sa 6:4. Meč uživo pratite...

Nastavak na Večernje novosti...

Rezime dana - Marko osvetlao obraz, vaterpolisi ipak poklekli

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2012

Na Olimpijskim igrama u Londonu 14. dana takmičenja od sportista iz Srbije samo je kajakaš Marko Novaković uspeo da se plasira u finale. Vaterpolisti će ipak morati da se bore za bronzanu medalju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.