Nova Vengerova greška od koje će se navijači Arsenala uhvatiti za glavu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Vengerova greška od koje će se navijači Arsenala uhvatiti za glavu! (video)

Nije dao šansu Seržu Gnabriju, ali ni ovom momku.

Mnogi se danas pitaju kako to da Arsenal nije uspeo da iskoristi talenta koji Serž Gnabri poseduje.

Sjajni nemački reprezentativac je karijeru počeo u Severnom Londonu, ali nikada nije dobio pravu priliku kod Arsena Vengera.

Usledio je odlazak u Nemačku, u redove Verder Bremena za oko šest miliona evra, gde je počeo da pruža jako dobre partije, što su primetili i u Bajernu, pa su ga preselili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u svoje redove.

Trenutno je jedan od najboljih pojedinaca nemačkog šampiona, Venger je nedavno izjavio da su u Arsenalu bili svesni potencijala koji je Gnabri imao u sebi, ali i da mu je nedostajalo samopouzdanja, iskusni stručnjak tvrdi i da je Bajern orkestrirao njegov odlazak u redove Verdera, kako bi ga potom doveo u svoje redove.

Bilo kako bilo, još jedan propust Arsenala, a na tu listu možemo da dodamo i ime talentovanog Donjela Malena.



Napadač PSV je eksplodirao ove sezone, ima samo 20 godina, postigao je 10 golova na devet natupa u Erediviziji, dodao je još šest pogodaka u ostalim takmičenjima.

Igra u neverovatnoj formi, a njegove blistave partije nisu promakle ni Barseloni!

"Blaugrana" aktivno traži zamenu za Luisa Suareza, koji ulazi u pozne igračke godine, a Malen se savršeno uklapa u profil igrača koji im je potreban.

Tu su i napadači milanskih rivala Rafael Leao i Lautaro Martinez, ali se potonji sve više čini kao nemoguća misija čak i za Katalonce, te bi Malen zaista mogao da bude i najrealnije rešenje za jedan od najbogatijih klubova na svetu.

Zašto Malena možemo da dodamo na listu promašaja "Tobdžija"?

Zato što ga je Arsenal leta 2017. godine prodao PSV Ajndhovenu za 600 hiljada evra!

Donjel Malen trenutno vredi 18 miliona evra (transfermarkt.com), ali je jasno da će PSV za njegove usluge tražiti daleko više, procenjuje se i preko 50 miliona evra.


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.