Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2024, 22:05

Nova Netflix serija duboko je uznemirijuća, a gledaoci ne mogu da veruju da je istinita

Na popularni striming servis Netflix stigla je serija Baby Reindeer, triler temeljen na šokantnoj istinitoj priči. Scenarij i ideja su delo Škota Richarda Gadda, a radnja se vrti oko Donnyja, ambicioznog muškarca koji se preselio u London kako bi ostvario san o komičarskoj karijeri.
U kasnim dvadesetima, Donny još uvek nije ostvario svoj san i radi u pubu, gde jednog dana navraća žena pod imenom Martha. Ona se nasmeje njegovim šalama i pokaže interes za njega. Kako se njihovo prijateljstvo razvija, ispostavlja se da Martha ima istoriju uhođenja i da je postala opsednuta Donnyjem.
Serija je bazirana na stvarnom iskustvu jednog pisca i izvođača te kroz crni...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.