Izvor: Blic, 24.Mar.2024, 12:55

Nobelovac sa 57 godina otkrio da mu je sestra zapravo majka, a u 75. došao do još šokantnije istine: "Nije mi padalo na pamet da mi je on otac"

Slavni britanski genetičar sir Pol Nurs, nobelovac i direktor Instituta "Francis Crick" u Londonu, svoju uspešnu karijeru posvetio je otkrivanju tajni skrivenih u genima. Međutim, svoju genetsku tajnu u potpunosti je razrešio tek u 75 godini - nakon što je sa 57 godina saznao da je žena koju je smatrao starijom sestrom zapravo bila njegova majka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SA 57 GODINA SAZNAO DA MU JE SESTRA USTVARI BILA MAJKA! Životna drama Nobelovca: Novi šok je usledio kada je OTKRIO KO MU JE OTAC

Izvor: Kurir, 24.Mar.2024

Slavni britanski genetičar sir Pol Nurs, nobelovac i direktor Instituta Frensis Krick u Londonu, svoju je uspešnu karijeru posvetio otkrivanju tajni skrivenih u genima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.