Njene obline rasturile su brak Monike Beluči, a sada i crveni tepih FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 10:29

Njene obline "rasturile" su brak Monike Beluči, a sada i crveni tepih FOTO

Glumica Lea Sejdu nedavno je prisustvovala premijeri filma "Dune: part two" u Londonu, a za tu priliku je ponela kreaciju od koje, blago rečeno, zastaje dah.

Poznata Francuskinja je crvenm tepihom prošetala u bež haljini koju potpisuje modna kuća "Luj Viton", a zanimljivi su bili detalji na samoj toaleti. Ipak, veliku pažnju privukao je Lein dekolte koji je naglasio bujne grudi.

Celokupno izdanje upotpunila je svedenom šminkom u "nude" tonovima i jednostavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << frizurom, pokazujući da pravi glamur na crvenom tepihu čine mali detalji.

Inače, Lea Sejdu je postala tema javnosti 2013. godine i to zbog razvoda italijanske dive Monike Beluči i francuskog glumca Vensana kasela.

Dok je trajalo snimanje filma "Lepotica i zver", u kojem Vensan i Lea igraju glavne uloge, šuškalo se da su buknule strasti između Kasela i francuske glumice, te da je ona "kriva" za razvod tada najpopularnijeg para.

Leu su u to vreme često poredili sa Monikom Beluči, upravo zbog njenih oblina, a kada su se njih dve našle zajedno u filmu "Spektar" pre više godina i na nizu promotivnih aktivnosti ovog ostvarenja, šira javnost je imala samo jedno pitanje da postavi - "Kako mogu da budu u dobrim odnosima?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kakva šminka i fotošop, dovoljno je da navuče korset u kojem sve puca FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2024

Britanska voditeljka Maja Jama nedavno je prisustvovala reviji dizajnera Harisa Rida i to u okviru tradicionalne Nedelje mode u Londonu..Ona je za tu priliku nosila korset haljinu u crnoj boji koja je istakla svaku njenu oblinu, ali i adute u gornjem delu tela. Omiljena voditeljka rijaliti programa "Ostrvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.