Ništa od Mareza, Vanger sad gleda ka Španiji

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Mareza, Vanger sad gleda ka Španiji

Pošto od dolaska Alžirca na 'Emirate' po svoj prilici neće biti ništa, menadžer Arsenala će pokušati da se povadi kupovinom na "Bernebeu".

Respektabilni britanski list Telegraf u današnjem izdanju piše da bi 'Tobdžije' ovog leta mogle da dovedu u svoje redove Hamesa Rodrigeza ili Iska.

Real je navodno rad da se odrekne jednog od njih dvojice zarad "mira u kući".

Polazeći od saznanja 'Marke' da je na 'Bernabeu' pristigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponuda teška 71 milion funti od neimenovanog kluba za Rodrigeza, pomenuti izvor je izrazio sumnju da je taj 'misteriozni' klub baš Arsenal.

Opšte je poznato da mediji već godinama sele Iska u severni London, tako da je neuspeli plan da se dovede Marez iz Lestera ponovo podgrejao te spekulacije.

Međutim, ono što najviše od svega buni u ovoj situaciji je to da li je Vengeru neophodno počačanje na ovoj poziciji. Stiče se utisak da su neke druge pozicije preče...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nazire se rastanak Bentekea i Liverpula

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2016

Belgijanac nije igrač po Klopovom ukusu, pa je njegov odlazak sa 'Enfilda' ovog leta neminovnost...Šuškalo se prethodnih dana da bi Kristijan Benteke mogao da nastavi karijeru u Kristal Palasu, ali će po svoj prilici 'Orlovima' iz južnog Londona plen oteti Turci...Turski list 'Spor Haber' u današnjem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.